Aquest dissabte se celebrarà la Gala de l'Esport

Dimarts, 2 de novembre de 2021 a les 09:45

El pròxim dissabte 6 de novembre, a partir de les 8 del vespre, es durà a terme una nova edició de la Gala de l’Esport de Montbui, en la qual es retrà homenatge als millors esportistes i entitats esportives del municipi. La Gala, organitzada per l’Ajuntament montbuienc, estarà presentada pel conegut monologuista i presentador Edu Mutante.

La commemoració es durà a terme a la Sala Auditori Mont-Àgora, on es compliran els protocols habituals a les activitats culturals.

Durant la Gala de l’Esport es coneixeran els millors esportistes montbuiencs d’àmbit escolar. També els millors esportistes d’entitats locals i els esportistes montbuiencs més destacats que competeixen en entitats foranes. D’altra banda, es lliuraran diferents mencions especials al mèrit esportiu.

Els finalistes a la categoria escolar són Emma Aguilera i Irene de la Rosa (AMPA Antoni Gaudí), Biel Lopez i Àlex Vitoria (AMPA García Lorca) i Alexia Gazzineo i Quim Llorens (AMPA Montbou).

Pel que fa a la categoria de finalistes forans, es troben Sheila Avilés (Adidas Terrex), Josep Maria Lagunas (Club Atlètic Igualada), Judit Llobet (Igualada Femení HCP), Izan Ruiz (Escola Futbol Tàrrega), Lucía Grau (Futbol Club Barcelona), Duna Marchante (Club Handbol Igualada), Nacho Fajardo (Igualada Squash Club), Montse Fajardo (Igualada Squash Club) i Elsa Alias (Club Atlètic Igualada).

La categoria de finalistes de les entitats del municipi està formada per Álex Ortíz i Arnau Dachs (Club Futbol Sala Montbui), David Haro i Ian Copoví (UD San Mauro), Nahia Berecoechea (Club Tennis Montbui), Núria Olmo i Joana Terés (Club Handbol Montbui), Josep Pons (Club Escacs Montbui), José Ortego (Club Tennis Taula Montbui), Júlia Rubio i Irene Elvira (Club Esportiu Montbui), Biel Llobet i Víctor Tamargo (Hoquei Club Montbui), Alfonso Jorge i Ismael Garrancho (Club Petanca Montbui) i Marc Martos (Moto Club Montbui).

Tanmateix, la Gala de l’Esport inclourà diferents lliuraments de mencions especials als esportistes, entitats i persones que han destacat per la seva tasca en el món de l’esport local durant la darrera temporada o en agraïment a les seves trajectòries.

Com és habitual en aquest format d’homenatge, hi haurà actuacions i coreografies per part d’entitats del municipi i també projeccions audiovisuals.

Enguany es tornaran a conèixer els millors esportistes per categories, quelcom que no va poder realitzar-se durant l’any 2020 perquè no van finalitzar les competicions a causa de la pandèmia.

L’accés a la Gala de l’Esport és per invitació, les quals es gestionen a través de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Darrera actualització: 08.11.2021 | 12:28