Ofertes de Treball Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Montbui treballa conjuntament amb Diputació de Barcelona a través del servei Xaloc, que és una eina d'intermediació laboral on podreu trobar ofertes de treball. Per donar-vos d'alta i poder accedir a aquestes ofertes adreceu-vos al Servei Local d'Ocupació del CCC La Vinícola.

CONSULTEU AQUÍ LES OFERTES ACTUALS DE FEINA DELS SERVEIS LOCALS D'OCUPACIÓ

La Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació de la província de Barcelona, impulsada per la Diputació de Barcelona, està formada per 165 Serveis Locals d'Ocupació amb un abast territorial de més de 200 municipis. Som un equip de 500 professionals que coneixem de primera mà la realitat quotidiana de les empreses del territori i de les persones que cerquen feina.

Si estàs buscant feina, podràs consultar en aquesta pàgina web les ofertes de treball gestionades als Serveis Locals d'Ocupació (ordenades per comarca/municipi i per família professional) i presentar la teva candidatura on-line (és necessari estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació adscrit a la XALOC (Xarxa Local d'Ocupació), si no és el teu cas trobaràs el servei XALOC més proper clicant aquí)

Si a la teva empresa tens llocs de treball vacants, en aquesta pàgina web trobaràs el Servei Local d'Ocupació més proper on t'ajudaran a definir les característiques i el perfil professional i a trobar treballadors i treballadores per cobrir aquests llocs de treball.

Tant si ets una persona que busca feina com una empresa que cerca cobrir un lloc de treball, has de saber que el cost d'aquest servei està assumit íntegrament pels Serveis Locals d'Ocupació i per la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 10.09.2019 | 12:14
Darrera actualització: 10.09.2019 | 12:14