Salutació de l'Equip de Govern

Benvolguts veïns i veïnes,

Ens dirigim a vosaltres com a equip de govern de Montbui, un municipi que continuarem millorant amb la vostra col·laboració. Som una població dinàmica, diversa, solidària i compromesa amb el desenvolupament sostenible. Una comunitat que ha sabut superar les dificultats i mirar al futur amb esperança i optimisme.

Des de l'ajuntament, treballem cada dia per oferir-vos els millors serveis públics, per impulsar l'activitat econòmica i social, per fomentar la participació ciutadana i la transparència, per cuidar el medi ambient i el patrimoni històric i cultural, i per garantir la cohesió social i la igualtat doportunitats.

Però sabem que no ho podem fer sols. Necessitem comptar amb vosaltres, amb les vostres idees, suggeriments, propostes i crítiques. Per això, tenim també aquesta web, un espai de comunicació i informació on podreu trobar tot allò que necessiteu saber sobre la nostra ciutat, els seus serveis, els seus projectes, els seus esdeveniments i les seves notícies.

Aquí també podreu contactar amb nosaltres, fer-nos arribar les vostres consultes, queixes o felicitacions, i accedir als tràmits administratius de manera ràpida i senzilla. 

Us aninem a visitar-la amb freqüència, a explorar-ne els continguts ia aprofitar-ne els recursos. I us convidem a participar activament en la construcció d'una població millor per a tothom.

Perquè Montbui som totes i tots.

Una cordial salutació,

 

Equip de Govern de Santa Margarida de Montbui

 

 

Darrera actualització: 20.10.2023 | 13:33
Darrera actualització: 20.10.2023 | 13:33