Whatsapp Montbui

L'Ajuntament de Montbui posa en marxa el servei de missatgeria de Whatsapp a través del qual es difondran missatges puntuals sobre temes relacionats amb notícies d'actualitat, agenda, serveis públics, subvencions, bonificacions, avisos a la ciutadania o incidències. Assabenta’t al moment de les novetats i avisos. Rep els missatges via WhatsApp. Fàcil i ràpid.

El servei serà unidireccional i els usuaris no podran interactuar entre ells ja que no es tracta d'un xat sinó d'un grup de difusió de missatges .
Aquest canal de comunicació no rep trucades, ni missatges ni tramita incidències.

Per activar el servei:

1.- Registreu-vos al formulari
2.- Afegiu el número de l'Ajuntament al llistat de contactes: 618 55 14 97

En menys de 24 hores entrareu a formar part de la base de dades d'aquest grup de difusió.

 NOTA IMPORTANT : Perquè el sistema informàtic funcioni correctament, preguem afegiu el vostre número de telèfon sense espais

Moltes gràcies

Tanca Formulari

Formulari Servei Whatsapp

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina o a l'enllaç de Protecció de dades

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 03.04.2023 | 09:35

Imatges

Darrera actualització: 03.04.2023 | 09:35