Com arribar

En Transport públic

En cas de vindre des de Barcelona, pots agafar la línia R6 del Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, que enllaça Barcelona amb Igualada o bé utilitzar el Transport Públic Comarcal (Monbus), un cop a Igualada hauràs d'agafar la LTM - Línia Transversal de Montbui del transport interurbà de la Conca d'Òdena, que et portarà fins al municipi.

En Vehicle

Montbui està situat per carretera a 65 kilòmetres de Barcelona, 96 kilòmetres de Lleida, a 129 kilòmetres de Girona i a 74 kilòmetres de Tarragona.

Es pot accedir a Montbui venint de l'Autovia A-2 (des de Barcelona) i de la C-15 (Vilafranca del Penedès o Manresa) per la Ronda Sud, carretera inaugurada el 2010 i que enllaça amb el Polígon Plans de La Tossa i amb els dos principals nuclis montbuiencs sense haver de creuar la conurbació d'Igualada.

Si es ve des de Lleida cal agafar la primera sortida d'Igualada, i continuar per la B-222 i la C-241C fins entrar a Igualada pel Molí Nou. Posteriorment, a la primera sortida a la dreta de la primera rotonda, es pot accedir a Montbui per la zona de Vista Alegre.

Venint de Tarragona es pot accedir a Montbui per la C-37 (Querol-Esblada-Quatre Carreteres-Miralles). També s'hi pot accedir per la C-241C passant pel nucli de la Mallola i per la BV2233 que donen accés al Saió i el Coll del Guix.

Per pujar a La Tossa de Montbui cal agafar la BV2204.

Darrera actualització: 2.06.2023 | 13:33