Punt d'Informació Turístic La Tossa de Montbui

Santa Margarida de Montbui compta amb un Punt d'Informació Turístic al servei dels visitants. Ubicat a l'antic Refugi de la Tossa de Montbui, s'arriba per la carretera BV2204, el trencall de la qual s'agafa un quilòmetre passat el Nucli Antic montbuienc (C-37).

                                                           

En les nostres oficines oferim:

  • Informació turística i cultural de la comarca actualitzada. 
  • Visites guiades concertades del complex patrimonial de La Tossa.
  • Activitats turístiques i culturals amb centres educatius.   
  • Exposicions culturals.

BIOPHERE, Compromís per la sostenibilitat turística

             

El turisme sostenible en essència implica el desenvolupament dels territoris de forma que els tres eixos fonamentals que els caracteritzen: la cultura, el medi ambient i l’àmbit socioeconòmic rebin un impacte positiu de l’activitat turística. Per aquest motiu, des del PIT Tossa es va decidir donar un pas endavant i facilitar als diferents ens implicats en l’activitat turística les eines i directrius a seguir per tal de que aquest desenvolupament positiu es dugui a terme.

Des de l'any 2018, el PIT Tossa ha aconseguit l'acreditació “Compromís per la Sostenibilitat Turística Comarques Biosphere”, que reconeix les bones pràctiques que, alineades amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, tenen en compte la lluita contra el canvi climàtic, el medi ambient, el retorn social, les pràctiques econòmiques i l’entorn cultural en el qual es troben.   

Si ens has visitat recentment i sempre amb la intenció de millorar i vols fer suggeriments o realitzar la nostra enquesta de satisfacció, pots omplir els documents següents i fer-nos-els arribar al correu electrònic: ajuntament@montbui.cat

Bústia de suggeriments

Volem conèixer la teva opinió sobre la nostra destinació


ACTIVITATS RECOMANADES

GIMCANA TURISTICA:  LA LLEGENDA MONTBUI

Una aventura per tota la familia. Juga pel Nucli Antic del municipi. Investiga, observa, passeja, encerta els enigmes del joc que et proposem. Comparteix en xarxes socials l'experiència de la teva aventura turística

        

 


PUNTS D'INTERÈS TURÍSTIC

MAPA DE PATRIMONI DEL MUNICIPI

ALTRES ENLLAÇOS D’INTERÈS TURISTIC


MATERIAL DE DIFUSIÓ A LA VOSTRA DISPOSICIÓ:

Descobreix_Montbui                         

Darrera actualització: 08.02.2023 | 14:02
Darrera actualització: 08.02.2023 | 14:02