Una nova nau del polígon montbuienc “Els Plans de la Tossa” acollirà el pròxim dijous 16 de maig la 24a nit de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA)

Dilluns, 13 de maig de 2024

Una nova nau industrial ubicada en el Polígon “Els Plans de La Tossa” de Santa Margarida de Montbui serà l’escenari escollit per la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) per organitzar la 24a Nit de la UEA.

La ubicació de la Nit de la UEA en el polígon montbuienc no és una casualitat. La institució vol amb fer valdre la força del teixit empresarial i industrial anoienc, especialment, en un polígon que ja penja el cartell de complert, i on es vol destacar també la feina feta pel consistori.

Amb el lema “Imprescindibles”, la patronal anoienca emfatitza el teixit empresarial com a columna vertebral de la societat, on les empreses són els motors que impulsen el progrés i la innovació d’un territori.

 

Víctor Kuppers, l’estrella convidada a la 24a Nit Empresarial UEA

Victor Kuppers és un dels conferenciants més sol·licitats. Llicenciat en ADE i Doctor en Humanitats. És formador, conferenciant i ha donat classes a la UB, a la UIC i a la UAB. Anteriorment, va treballar com a vicepresident de Barna Consulting Group i Research Assistant de IESE.

Kuppers oferirà la ponència “Viure amb entusiasme” en el marc de la 24a Nit Empresarial UEA. A través d’aquesta ponència, Kuppers exposarà com el fet de treure la millor versió de nosaltres mateixos, farà que treballem i vivim amb passió i entusiasme. Una ponència del tot engrescadora, inspiradora i motivadora.

 

Tornen els Premis UEA

Un dels moments més esperats de la Nit Empresarial que es celebrará a Santa Margarida de Montbui serà el lliurament dels Premis UEA. Seguint la tònica del darrer any, la Junta Directiva ha proposat 3 empreses finalistes per cada categoria (Premi UEA 2024 a la Trajectòria Empresarial; Premi UEA 2024 a l’Empresa Innovadora; Premi UEA 2024 a la Capacitat Emprenedora i Premi UEA 2024 al Compromís Social). En aquest sentit, les empreses finalistes a la Trajectòria Empresarial són les següents: Caves Bohigas, Codina Metall i Maquinària Agrícola Solà; els finalistes a l’Empresa Innovadora són Àuria Cosmètics, Cargols Cal Jep i Meritem; a la Capacitat Emprenedora: Dorsan, Papers Catalunya i Tallers Bascompte; i al Compromís Social: Igualadina de Depuració i Recuperació, Innovapack i Somiatruites.

Darrera actualització: 13.05.2024 | 12:25