Una missa i un concert de corda per commemorar la Festa Major del Saió i el Coll del Guix

Dijous, 29 de juliol de 2021 a les 00:05

La Festa Major del Saió i el Coll del Guix, limitada per la pandèmia de covid-19 a una Missa a l’aire lliure i a un concert musical a càrrec d’un quartet de corda, va estar a punt de no poder-se celebrar per un altre motiu: l’incendi originat a la Conca de Barberà i que va afectar l’Anoia entre dissabte i dilluns passat.

Va ser un ofici solemne celebrat a l’exterior de l’ermita de Santa Anna del Saió, on unes 50 persones es van aplegar per a la celebració. El soroll dels hidroavions i dels equips d’emergència que sobrevolaven la zona propera no van ser obstacle perquè Mossèn Josep Maria Pujol pogués conduir l’ofici per Santa Anna i Sant Joaquim, i on va incloure una pregària per una resolució ràpida i favorable de l’incendi que afectava la zona.

L’acte, organitzat per l’Associació Veïns Saió/Coll del Guix va incloure la celebració d’un concert de corda molt aplaudit pels assistents.

Cal recordar que és el segon any consecutiu que la Festa Major del Saió i el Coll del Guix queda condicionada per la pandèmia.

Darrera actualització: 29.07.2021 | 09:47