Un centenar de persones van participar al Congrés Nacional de Nihon Tai-Jitsu, a Mont-aQua

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 10:15

Dissabte passat es va celebrar al pavelló Mont-aQua el Congrés Nacional de Nihon Tai-Jitsu, per a les categories sènior i infantil. Hi van prendre part un centenar de practicants d’aquesta art marcial de defensa personal que està orientada a obtenir la màxima eficàcia, amb el mínim esforç, davant qualsevol situació.

La jornada es va inaugurar a tres quarts de 10 del matí, en un acte on va intervenir l’alcalde, Jesús Miguel Juárez, i el regidor d’Esports, Joel Serrano.

El Congrés va estar organitzat per la Federació Catalana de Karate i Disciplines Associades, amb el suport del servei d’Esports de l’ajuntament montbuienc.

Els encarregats d’impartir la formació van ser el director tècnic nacional, Agustín Martín; Javier Moreno, el director del departament de Nihon Tai-Jitsu de la Federació Madrilenya de Karate; el director del departament de Nihon Tai-Jitsu de la Federació Aragonesa de Karate, Miguel Ángel Ibáñez, i el responsable d’arbitratge del departament de Nihon Tai-Jitsu de la Federació Madrilenya de Karate, Ángel Pablo Gutiérrez.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 10:14

Imatges

Un centenar de persones van participar al Congrés Nacional de Nihon Tai-Jitsu, a Mont-aQua