Torna el cinema a Mont-Àgora

Divendres, 13 de de maig de 2022 a les 09:25

Cinemes Mont-Àgora ha reprès les emissions de cinema comercial, dos anys després d’haver quedat condicionades per la pandèmia de la covid-19.

La nova programació aposta clarament per recuperar l’hàbit de la ciutadania d’assistència al cinema com a experiència d’oci, i apostant per pel·lícules per a diferents segments de públic i on les nissagues més populars tinguin un important protagonisme.

El dissabte 14 de maig, a partir de les 18 hores, es projectarà la pel·lícula Harry Potter y la Piedra Filosofal. L'entrada per a aquesta sessió val 3 €. L’endemà, diumenge 15 de maig, a partir de les 17 hores, es podrà veure el film Animales Fantásticos: Los secretos de Dumbledore. L’entrada per a aquesta projecció és de 6 €, ja que es tracta d’una pel·lícula d’estrena comercial. Així mateix, diumenge, a partir de les 20 h, es podrà veure el film Morbius per 6 €. D'altra banda, ahir, dijous 12 de maig, es va projectar la pel·lícula Lazzaro feliz.

Les entrades per a les sessions de cinema es poden adquirir a la web reservaentradas.com o a taquilla el mateix dia (pagament només amb targeta).

Darrera actualització: 13.05.2022 | 09:40