Realitzada a Montbui la jornada de neteja Let's Clean Up Europe

Dimecres, 4 de de maig de 2022 a les 09:15

Santa Margarida de Montbui va participar el passat dissabte 30 d’abril a les jornades 'Let’s Clean Up Europe' fent tasques de neteja en dos espais del municipi —la plaça de la Sort, al Nucli Antic, i la plaça Finisterre, al Nucli Urbà—.

Al Nucli Urbà l’activitat va ser coordinada per l’Ateneu del Pi, mentre que al Nucli Antic van netejar la zona de la Font del Bufó i el bosc darrere la fàbrica els voluntaris i voluntàries de l’AAVV La Margarida, de l’AMPA Montbou i de la Fundació La Tossa. També va participar en la jornada el regidor de Medi Ambient, Adrià Castelltort.

Cal destacar que la setmana passada els centres educatius montbuiencs van realitzar diferents activitats en el marc de l'European Clean-Up Day. En aquesta línia, el passat dimarts 26 d’abril onze alumnes i dos mestres de l’Institut Montbui van col·laborar en la neteja del Parc Central. Així mateix, el dijous 28 d'abril al matí els alumnes de 3r i 4t de l'Escola Montbou van fer tasques de neteja de l’entorn a La Tossa de Montbui, mentre que a la tarda els alumnes de sisè de l’Escola Antoni Gaudí van netejar la zona de darrere de l'Escola.

Així, del 26 al 30 d'abril, durant les jornades de neteja 'Let’s Clean Up Europe' es van recollir 2.005 kg de deixalles. Concretament, es van replegar 1624 kg de residus, 120 kg de runa, 68 kg d’envasos, 50 kg de residus varis, 38 kg de paper i cartró, 30 kg de pneumàtics, 25 kg de vidre, 20 kg de tèxtil, 15 kg d’aparells elèctrics i 15 kg de ferralla.

Darrera actualització: 12.05.2022 | 14:42