Procés pilot de pressupostos participatius: presenta la teva proposta per millorar Montbui

Dimecres, 15 de novembre de 2023 a les 16:00

Fins al  26 de novembre està obert el termini de presentació de propostes dins el procés pilot de pressupostos participatius que organitza la regidoria de Participació Ciutadana i Persones de l’Ajuntament montbuienc.

Els veïns i veïnes de Santa Margarida de Montbui podran presentar les seves propostes de millora pel municipi de dues maneres:

De forma telemàtica: A través del formulari que trobaran a la pàgina web municipal i a les xarxes socials, a l’enllaç tuit.cat/xiVPj

De forma presencial: Omplint la butlleta amb les dades i les propostes de millora i dipositant-les a les urnes/bústies que es troben a diferents equipaments públics del municipi i també a diferents establiments comercials del municipi. L'activitat participativa compta amb el suport de la Unió d’Establiments de Montbui -hi col·laboren alguns dels seus comerços, on els veïns i veïnes trobaran les bústies/urnes i les paperetes/formularis per fer les corresponents propostes-.

Les propostes presentades han de complir una sèrie de requisits:

Han de millorar la qualitat de vida de la majoria de veïns i veïnes del municipi; han de ser inversions o actuacions concretes, avaluables i quantificables; han de ser sostenibles amb l’entorn; han de respectar totes les lleis; han de ser viables a nivell tècnic i assumibles econòmicament; no poden ser ajuts o subvencions a entitats i/o col·lectius i han de ser integradores -no poden excloure a ningú i han de respectar els Drets Humans-.

Del 27 de novembre a l'1 de desembre es farà l'avaluació tècnica de les propostes recollides i durant el mes de desembre es realitzarà la presentació dels projectes i es votarà l'ordre i priorització d’aquests.

El procés participatiu té el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de la Unió d’Establiments de Montbui.

Darrera actualització: 15.11.2023 | 16:43