Obertes les inscripcions per a les activitats de la Setmana Jove 2022

Dilluns, 27 de juny de 2022

Ja es coneixen les activitats de la Setmana Jove 2022, la qual es durà a terme entre els dies 4 i 10 de juliol a Santa Margarida de Montbui. L’activitat més destacada serà sense cap mena de dubte l’etapa montbuienca de la gira musical Va Parir Tour, de Ràdio Flaixbac, un dels espectacles musicals més divertits i esperats pel jovent de casa nostra. El Va Parir Tour aterrarà el divendres 8 de juliol al pati de l’Institut Montbui a partir de les onze de la nit. Els locutors més coneguts de Flaixbac, així com alguns dels grans protagonistes de l’emissora, prometen diversió i emocions fortes fins a la matinada.

Les activitats de la Setmana Jove començaran el dilluns 4 de juliol amb la presentació de la programació i un debat obert entre el jovent. Aquest acte començarà a les 7 de la tarda i es farà a Mont-Àgora.

El dimarts 5 de juliol el pavelló Mont-aQua acollirà de 17 a 20 hores un torneig de futbol sala per a joves a partir de 12 anys. Cal inscripció prèvia per a aquesta activitat abans de l’1 de juliol a bit.ly/setmanajoventut. També aquell mateix dia, però a partir de les 21.30 hores, Cinemes Mont-Àgora acollirà la projecció del film Spiderman: No way home, amb entrada gratuïta i aforament limitat. L’activitat està recomanada per a majors de 12 anys.

El dimecres 6 de juliol s’organitzarà una de les activitats més esperades pels joves montbuiencs: l’excursió al parc aquàtic Water World, situat a Lloret de Mar. El preu d’aquesta activitat és d’11 euros. Les inscripcions per a aquesta sortida es poden formalitzar en aquest enllaç abans del 30 de juny. L’activitat està especialment adreçada als joves nascuts entre 1992 i 2010.

El dijous 7 de juliol, de 17 a 20 hores, el pavelló Mont-aQua acollirà un torneig 3x3 de bàsquet. Les inscripcions per a aquest torneig s'han de formalitzar abans de l’1 de juliol aquí. Aquell mateix dia, a partir de les 22 hores, a la plaça del Safareig (Nucli Antic), es farà una sessió de cinema a la fresca amb sopar de carmanyola, en la qual es projectarà la pel·lícula Grease. Col·labora en aquesta activitat la comissió juvenil La Margarideta.

El divendres 8 de juliol s’organitzarà un escape room a l’aire lliure, amb el títol “El tresor de Santa Margarida de Montbui”. Serà una activitat que es farà a l’aire lliure, en grups, interactuant amb una tauleta, en la qual caldrà superar diferents proves repartides pel municipi. Hi haurà premis. L'escape room, organitzat per Gaudire, començarà a les sis de la tarda a Mont-Àgora. Cal inscripció a bit.ly/setmanajoventut.

El mateix divendres, a partir de les 22 hores, començarà a l’amfiteatre del passeig Catalunya el correfoc jove, el qual anirà a càrrec de la colla Drac i Diables de Montbui. Aquest correfoc, obert a tots els públics, serà el preàmbul de la gran festa juvenil de l’estiu a Montbui, el Va Parir Tour, que inclourà la millor música, balls, reptes i personatges famosos. A més, hi haurà un punt lila i un punt d’informació sobre salut i consum en espais d’oci. El Va Parir Tour començarà a les 11 de la nit i es realitzarà a la pista de l’Institut Montbui. Està previst que finalitzi a les 3 de la matinada. L’aforament és limitat.

El dissabte 9 de juliol s’organitarà per segon any consecutiu a Mont-Àgora el gaming day. Es podrà participar en el torneig gamer de forma individual o bé en grup. Es podrà jugar al FIFA, Fortnite, League of Legends i Project Cars 2. Per participar caldrà que els participants portin els seus propis auriculars. Hi haurà premis pels primers classificats. L’activitat, que és gratuïta i oberta a tots els públics, se celebrarà entre les 10 i les 19 hores sota organització de TIC Anoia. Les inscripcions per a aquesta activitat es poden formalitzar abans del 3 de juliol en aquest enllaç.

El mateix dissabte, a partir de les 16.30 hores, s’organitzarà a Mont-Àgora una activitat de laser tag en equips de cinc participants. La proposta està adreçada a nois i noies a partir de 12 anys. Les inscripcions es poden formalitzar abans del 7 de juliol aquí. Hi haurà aforament limitat.

També el dissabte 9 de juliol, però a partir de les 22 hores, tindrà lloc un bany nocturn a la piscina d’estiu. Pel que fa als menors d'edat, hauran de portar aquesta autorització per poder entrar-hi. L'activitat és gratuïta i oberta a tots els públics. Aforament limitat.

Finalitzarà la Setmana Jove de Montbui el diumenge 10 de juliol amb una extreme race que es durà a terme a l’Estadi Municipal de Futbol. L’activitat començarà a les sis de la tarda i està adreçada a joves a partir de 12 anys. Caldrà superar una cursa d’obstacles d’allò més divertida. Cal inscripció a bit.ly/setmanajoventut.

Darrera actualització: 1.07.2022 | 10:06