Novicuir, quarta empresa que s'instal·larà al polígon Plans de la Tossa

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 11:50

L'INCASÒL ha venut una parcel·la industrial del polígon Plans de la Tossa a l'empresa adobera Novicuir.

Es tracta d'una adquisició destinada a la creació d'una nova planta que se suma a les realitzades prèviament al polígon montbuienc per part de Texpaper, Agile Capital i COPASA Construcciones Papeleras SL.

La venda impulsarà el creixement econòmic del territori i crearà 30 llocs de treball directes.

L’any 2022 ha de ser l’inici de l’activitat productiva d’aquestes empreses si es compleix el calendari previst, i no es descarten nous anuncis d’implantació d’indústries en el polígon montbuienc.

Cal recordar que el polígon Plans de la Tossa únicament disposa avui dia d’un equipament en funcionament, la deixalleria municipal, inaugurada l’any 2011. El 2020 es van executar les obres de portada d’aigües necessàries per garantir els correctes subministraments a les parcel·les. Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, es continua treballant de forma intensa per aconseguir la implantació d’empreses en un polígon que sobresurt per la seva excel·lent ubicació (sense semàfors i amb una comunicació directa amb l’A-2 i la C-15).

El polígon Plans de la Tossa està format per 28,64 hectàrees, el 56% destinades a la indústria aïllada (gran i petita) i entre mitgeres, i el 44% formades per zones verdes, equipaments i vials.

Darrera actualització: 27.12.2021 | 10:48

Imatges

Novicuir, quarta empresa que s'instal·larà al polígon Plans de la Tossa