Noves propostes de #culturasegura aquest cap de setmana a Mont-Àgora

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 11:00

El divendres 22 d’octubre, a partir de les 9 del vespre, la Sala Auditori Mont-Àgora continuarà amb les propostes del cicle #culturasegura acollint al monologuista i humorista Sergio Fernández, més conegut com 'El Monaguillo', un autèntic especialista a treure somriures a tothom. El Monaguillo presentarà l'espectacle '¿Solo lo veo yo?'. El preu de l’entrada és de 10 euros. Cal tenir en compte que la venda d’entrades per a aquest espectacle avança a gran ritme.

D’altra banda, el diumenge 24 d’octubre a partir de les sis de la tarda es farà la projecció de la pel·lícula de Disney Cruella. El preu d’aquesta activitat és de 3 euros. 

Les entrades per a totes aquestes activitats es poden adquirir a reservaentradas.com.

Totes les propostes culturals es realitzen respectant les mesures del Procicat. Val a dir que actualment no hi ha restriccions d’aforament als esdeveniments culturals. Els espectacles començaran puntuals. No es podrà accedir a la Sala Auditori un cop hagin començat les sessions i és obligatori l’ús de mascareta.

Organitza el cicle de tardor #culturasegura la regidoria de Cultura de l’ajuntament montbuienc, amb el suport de Cinemes Mont-Àgora, Diverevent, Viulafesta i Arc Multimèdia.

Darrera actualització: 22.10.2021 | 10:33

Imatges

Noves propostes de #culturasegura aquest cap de setmana a Mont-Àgora