Nova edició del butlletí informatiu municipal #InfoMontbui

Dimecres, 13 de d’abril de 2022 a les 14:00

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, a través del Departament de Comunicació, ha editat una nova edició –número 138– del butlletí informatiu periòdic #InfoMontbui. En aquest butlletí es recullen els actes més destacats del municipi, entre els quals sobresurten la posada en marxa del polígon Plans de La Tossa, les pròximes obres de millora del carrer i la plaça Major del Nucli Antic, i algunes de les obres finalitzades durant els darrers mesos, com la connexió entre el carrer Sant Jaume i el carrer La Tossa, les obres de consolidació del frontó i la quarta pista de tennis de Can Passanals, i també la finalització de la plaça del Pi. 

L’#InfoMontbui d’aquest mes recull també una entrevista amb el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Bòria, on l’edil analitza la reactivació fulgurant del polígon Plans de La Tossa durant els darrers mesos. També hi ha una entrevista amb la directora pedagògica de les llars d’infants montbuienques, Teresa Golanó, qui recorda la importància de l’educació pública al municipi entre els 0 i els 18 anys. Així mateix, la publicació recull l'entrevista amb el campió d’Espanya de canicròs, el montbuienc Marcel Reymundi. 

El butlletí informatiu inclou les notícies més destacades de l’actualitat montbuienca dels darrers mesos i també inclou un reportatge sobre els resultats de la recollida selectiva de la matèria orgànica al municipi, on es posa de manifest la necessitat de canviar el model de recollida, atès que les xifres de recollida actuals al municipi (entorn del 25%) estan molt per sota del desitjable.

Darrera actualització: 13.04.2022 | 13:49