Nou Club de Lectura i "Hora del Conte per a menuts" a la Biblioteca Mont-Àgora

Divendres, 20 de gener de 2023

Els amors prohibits dels vampirs, la singular arquitectura dels casalots perduts al fons d’un carreró, els propòsits de divinitats arcanes  però mai del tot  oblidades,  la natura dual dels monstres, “true crimes” que desafien la nostra credulitat… Aquests són alguns dels llocs comuns o tropos de l´anomenada literatura fantàstica, de por  o weird que, el Club de Lectura que hem batejat com “Club Mitjanit”, us vol oferir per emocionar-vos i, també, per estimular i  desenvolupar un aparell teòric i de pensament que qüestiona la realitat consensuada. Les sessions del Club seran mensuals i es realitzaran en dimecres a les 7 de la tarda i  seran  conduïdes pel crític, divulgador i membre de l’equip del programa radiofònic “Espai 8” de Ràdio Igualada.

La primera sessió està programada pel dia 8 de febrer i la lectura escollida ha estat “Carmilla” de Joseph Sheridan Le Fanu, una de les primeres històries de vampirs escrites, precursora de moltes obres d’èxit, com és el cas de Drácula de Bram Stoker.

La Biblioteca també fomenta la lectura a través d’altres clubs de lectura: dos clubs de narrativa per a adults, un club de lectura en anglès, clubs de lectura per a joves i infants, un club dedicat al manga i un club de cinema.

Els clubs són activitats gratuïtes i qui hi vulgui participar ha de recollir el llibre i fer la inscripció a la Biblioteca Mont-Àgora de Montbui. Informació: 938052666

 

Aquest dissabte, Hora del Conte per a menuts a la Biblioteca Mont-Àgora

Aquest dissabte a partir de les 11 del matí tindrà lloc a la Biblioteca Mont-Àgora una nova sessió de l’Hora del Conte per a menuts. La sessió, que porta per títol “A la voreta dels núvols” anirà a càrrec d’Ester, de la Companyia Patawa, que explicarà diferents contes sensorials. Cal inscripció prèvia per a aquesta activitat. Per a més informació, podeu trucar a la Biblioteca Mont-Àgora (93 805 26 66).

 

Darrera actualització: 20.01.2023 | 09:27