Montbui va celebrar per partida doble un Carnestoltes molt participat

Dimecres, 8 de març de 2023 a les 11:00

Montbui va celebrar el passat dissabte 4 de març una nova edició de la festa de la disbauxa i la transgressió, el Carnestoltes.

Cronològicament, la primera activitat realitzada va ser el Carnestoltes Infantil, amb concentració de disfresses a Montmercat i un recorregut amenitzat per la companyia teatral Fadunito. Tots els infants que es van disfressar van rebre un obsequi.

El Carnestoltes Infantil va ser organitzat per les regidories d’Educació i Infància del consistori montbuienc.

 

15 comparses i més de 700 participants en el Carnestoltes d’Adults

I partir de les 7 de la tarda va iniciar-se la rua de grans, amb sortida des del carrer Pau Casals, a tocar de Vistalegre, i on enguany van participar un quinzena de comparses i més de 700 persones.

Les comparses participants i les disfresses individuals van protagonitzar una animada rua que es va desenvolupar pel passeig Espanya, la carretera de Valls, el carrer del Pont i el carrer de La Mercè, finalitzant enguany a la Sala Auditori Mont-Àgora on es va el lliurament de premis a les diferents categories.

El primer premi a la millor carrossa, dotat amb 400 euros, va ser per a “Pura energia”. El segon guardó, amb un premi de 300 euros, va ser per a “Medusolandia” (AFA García Lorca), mentre que el tercer premi de carrosses va ser per a “Sien por sien flamencos” (premi de 200 euros).

El premi a la comparsa més nombrosa va ser per a “Pura Energia” (100 euros). També va guanyar 100 euros la comparsa més treballada “Las ranas marcianas”; premi de 100 euros a la comparsa més divertida per a “A la lavadora y punto”; també va guanyar un guardó de 100 euros la comparsa més crítica “Som científics”; el premi a la comparsa més original -100 euros- va ser per a “Tribu Meraki” i el premi a la comparsa més “bailonga” va ser per a “Volando voy”. El premi a la comparsa més sostenible, dotat amb 100 euros, va correspondre a “Posem color a la vida” (AFA Antoni Gaudí).

El primer premi individual, dotat amb 100 euros, va ser per a “Fantasia Barroca”. El segon guardó, amb un premi de 80 euros, el va guanyar “Família pingu” i el tercer guardó (60 euros) va ser per a “Hagan juego, señores”.

També es va lliurar un premi de 300 euros a la comparsa que va portar el Rei Carnestoltes, “Lokiloké”.

L’Alcalde Jesús Miguel Juárez i diferents regidors i regidores de l’equip de Govern van fer el corresponent lliurament de guardons. L’acte va de lliurament de guardons el va presentar Alicia Zamora i va finalitzar amb l’actuació en directe del grup “Movie Band”.

 

Darrera actualització: 08.03.2023 | 18:00

Imatges