Montbui prepara un primer cap de setmana de febrer amb propostes culturals per a tothom

Divendres, 27 de gener de 2023

Ja es poden adquirir a la web www.montagora.com les entrades per assistir als propers concerts i espectacles familiars que organitzarà la Regidoria de Cultural de l’Ajuntament montbuienc a la Sala Auditori Mont-Àgora.

El proper dissabte 4 de febrer, a partir de les 8 del vespre, es realitzarà el recital “It’s Time To Rock n’Roll”, a l’actuació de tres grups que ompliran de ritmes molt potents la sala auditori Mont-Àgora. Hi participaran els grups “Hollow empty minds” (“new grunge”), “Blaze Out” (metal) i “Blowfuse” (punk rock). Les entrades per a aquesta triple actuació de música rock alternativa, amb tres dels millors grups catalans d’aquestes especialitats, tindran un preu de 5 euros.

I l’endemà diumenge 5 de febrer, a partir de les 5 de la tarda, es podrà veure, també a la Sala Auditori Mont-Àgora, l’espectacle familiar “Versions Per Xics”, un recital on, per mitjà d’una posada en escena teatral, es fa un repàs de les principals cançons que escolten actualment els nens, nenes i el públic familiar en general.

Darrera actualització: 27.01.2023 | 08:45