Montbui està celebrant una nova edició de la “Setmana de les Arts”

Divendres, 9 de juny de 2023 a les 10:40

Durant aquest dies Santa Margarida de Montbui está celebrant una nova edició de la “Setmana de les Arts”. Es tracta d’un conjunt d’activitats adreçades majoritàriament als infants dels centres educatius del municipi, i que volen difondre les diferents arts escèniques entre els més joves.

Les activitats van començar dilluns amb la representació de l’espectacle d’animació infantil “Particular”, a càrrec de Marcel Gros. L’activitat va anar adreçada als alumnes d’I2, I3, I4, I5 i 1r de Primària i es va celebrar a la Sala Auditori Mont-Àgora.

Dimarts al migdia es va dur a terme l’activitat “Sons de Festa Major, concert de sisè i Institut Montbui”, a la Sala Auditori Mont-Àgora.

I ahir dimecres al matí es va dur a terme un Concert de l’orquestra de violins i violoncels, a càrrec dels/les alumnes de segon de Primària de les escoles de Montbui, a Mont-Àgora. També ahir, però a partir de les 7 de la tarda, es va organitzar una xerrada per a pares, mares, educadors/es, professors/es i mestres amb el títol “El valor de la família: infants que aprenen i són feliços”, a càrrec de Carles Parellada.

Les activitats de la “Setmana de les Arts” continuen aquest dijous 8 de juny al matí amb l’activitat “Fem Teatre”, a càrrec dels alumnes de cinquè curs de les escoles del municipi (Montbou, García Lorca i Antoni Gaudí). I també aquest dijous, però a partir de les 6 de la tarda tindrà lloc l’Homenatge a la Comunitat Educativa, amb espectacle a càrrec d’Edu Mutante i reconeixement als docents que es jubilen, Maria Mercè Castelltort (professora de l’Institut Montbui) i Marisol Ortega (mestra de l’escola Antoni Gaudí), així com també es farà un reconeixement a les AFA’s dels centres educatius del municipi.  

Tant el divendres 9 com el dissabte 10 de juny a partir de les 7 de la tarda es durà a terme a la Sala Gran Mont-Àgora la representació de l’obra de teatre “La família (im) perfecta”, a càrrec del Grup de Teatre Institut Montbui.

I finalitzarà la Setmana de les Arts el dimarts 13 de juny amb l’espectacle infantil “La casa més petita”, el qual anirà a càrrec de la Companyia CQP Produccions. Activitat adreçada a infants de segon, tercer, quart i cinquè curs de Primària de les escoles del municipi, i que es durà a terme a la Sala Gran Mont-Àgora.

La Setmana de les Arts és organitzada per l’Ajuntament montbuienc, amb el suport dels centres educatius del municipi, les seves respectives AFA’s, i té el suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 09.06.2023 | 11:44