Montbui està celebrant la Setmana de l’Esport amb nombroses activitats

Dijous, 28 de setembre de 2023 a les 12:10

Durant aquesta setmana s’estan celebrant nombroses activitats emmarcades en la commemoració de la Setmana Europea de l’Esport. A Santa Margarida de Montbui, tant l’esport escolar com l’esport federat está sent protagonista, i les diferents associacions esportives i entitats del municipi hi estan prenent part, en les activitats programades.

 

Les activitats del programa d’actes van començar dilluns, quan els alumnes de Cicle Inicial de les escoles montbuienques van participar en una Trobada Esportiva a l’Estadi Municipal de Futbol. L’endemà dimarts es va organitzar una Sessió de Gimnàstica per la Gent Gran -portes obertes- a Mont-aQua. Els actes han continuat avui, quan els alumnes de Cicle Mitjà de les escoles han participat en una Trobada Esportiva, també celebrada a l’Estadi Municipal.

 

Continuaran les activitats de la Setmana Europea de l’Esport aquest dijous, a Mont-aQua, amb una nova sessió de Gimnàstica per la Gent Gran (entre les 9.30 i les 10.30 hores).

 

El divendres 29 s’organitzarà una nova Trobada Esportiva a l’Estadi Municipal, en aquest cas adreçada als infants de Cicle Superior (en horari de 9.30 a 12.30 hores).

 

La Fira de l’Esport de Montbui, plat fort, dissabte

 

Una de les propostes més destacades de la Setmana de l’Esport serà la celebració, el dissabte 30 de setembre, de la tercera edició de la Fira de l’Esport de Montbui. La Fira es durà a terme en el Boulevard montbuienc i hi participaran les entitats esportives del municipi, que podran presentar a la ciutadania les diferents propostes, activitats i projectes esportius en els quals treballen. La Fira, de caire lúdic, s’ha consolidat com un punt de trobada de l’esport montbuienc just a l’inici de la nova temporada de competicions.

 

I finalitzarà la Setmana Europea de l’Esport a Montbui, el mateix dissabte 30 de setembre, amb una Tirada esportiva de Tir al Plat. La competició es farà al Camí de Can Lledó entre les 16 i les 20 hores. Organitza l’Associació de Caçadors de La Tossa. El preu per participar en la tirada és de 12 euros. Per a inscripcions cal enviar un missatge al número 687 70 70 04.

 

 

Darrers dies per inscriure’s al Curs de Gimnàstica de la Gent Gran

Fins aquest divendres 29 de setembre es poden formalitzar les inscripcions al Curs de Gimnàstica de la Gent Gran d’aquesta nova temporada.

Les classes es faran els dimarts i dijous a Mont-aQua, en horari de 9.30 a 10.30 hores. El curs va adreçat a les persones majors de 60 anys.

L’inici de les classes està previst pel 10 d’octubre. Per apuntar-s’hi cal adreçar-se al Servei d’Esports Municipal ubicat a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui (carretera de Valls, 57), entre les 9 i les 13 hores. El preu, per a tot el curs, és de 34 euros.

Darrera actualització: 28.09.2023 | 12:58