Montbui es suma a l'"European Clean Up Day" amb una jornada de neteja al Torrent de l'Església

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 00:00

Aquest proper dissabte a partir de les 10 del matí s’organitzarà una jornada de neteja i millora de l’entorn a Montbui. En concret, els voluntaris i voluntàries participants prendran part en la millora del Torrent de l’Església. La jornada pretén contribuir a dignificar aquest espai del Nucli Urbà, i consistirà en una matinal de neteja de l’entorn, i de recollida d’aquells objectes. Les persones voluntàries que vulguin participar-hi poden inscriure’s a l’adreça montbui.mediambient@montbui.cat. El punt de trobada dels voluntaris i voluntàries serà a les 10 del matí, en el mateix Parc Central (darrere l’Ajuntament montbuienc).

Celebrats diferents tallers ambientals de sensibilització

Durant els darrers mesos s’han dut a terme als centres educatius montbuiencs diferents tallers ambientals. En total, i fins el moment, s’han dut a terme fins a 13 activitats entre les diferents escoles i l’Institut del municipi. Val a dir que durant la setmana del 28 de novembre al 2 de desembre es van realitzar les visites a la deixalleria amb els alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Montbui.

Les activitats ambientals han estat promogudes des de l’Ajuntament del municipi, amb la col·laboració de les escoles Garcia Lorca, Antoni Gaudí i Montbou i l’Institut Montbui.

Darrera actualització: 16.12.2022 | 13:41