Montbui continua treballant la sensibilització amb la ciutadania per millorar la recollida selectiva

Dijous, 19 d'agost de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui continua treballant en la sensibilització de la ciutadania per tal de millorar la recollida selectiva en el municipi.

Així, durant els darrers mesos s’han habilitat nous punts de recollida d’envasos, paper/cartró i vidre a a La Tossa de Montbui, i també a punts estratègics del Nucli Urbà com la cantonada carrer La Pau/carrer Santa Maria; carrer Sant Jaume (revolt interior), cantonada carrer Escoles/carrer Lleida, carrer Sant Jordi/carrer Santa Margarida, final carrer Sant Miquel i cantonada carrer Almeria/carrer Còrdova.

A principis d’estiu també es van realitzar, a MontMercat dues jornades de lliurament de cubells per afavorir la recollida selectiva de la matèria orgànica. D’igual manera, s’ha renovat el parc de contenidors de recollida selectiva, fent també el manteniment pels contenidors soterrats.

 

Primer aniversari del servei de recollida de voluminosos porta a porta

També durant aquest període s’ha continuat difonent el servei municipal gratuït de recollida de voluminosos porta a porta. Aquest servei compleix tot just ara el primer aniversari d’ençà l’entrada en funcionament, durant el qual s’ha anat incrementant progressivament el número de recollides realitzades.

Cal recordar que tots els dimarts es recullen porta a porta aquells voluminosos concertats prèviament. Per fer ús del servei, caldrà concertar-lo prèviament, trucant al número de telèfon de l’Ajuntament montbuienc 938034735, o bé escrivint un correu electrònic a montbui.mediambient@montbui.cat.

Un cop fet aquest tràmit, caldrà dipositar els residus davant del portal de casa, unes hores abans de l’hora concertada per a la recollida. Els residus admesos en aquest servei porta a porta són mobles (sofàs, portes, armaris, taules i cadires,...), electrodomèstics, matalassos, somiers o poda.

Altres residus com la runa, vidres, pneumàtics o residus procedents d’activitats econòmiques s’han de traslladar a la deixalleria municipal ubicada al Polígon Plans de La Tossa. L’horari d’atenció de la deixalleria durant aquest mes d’agost és de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores.

Darrera actualització: 19.08.2021 | 08:20