Montbui comença a respirar esperit nadalenc amb els llums, la megafonia i diferents activitats a les escoles

Dijous, 9 de desembre de 2021 a les 13:00

El passat divendres 3 de desembre, amb l’encesa de la il·luminació especial i la posada en marxa de la megafonia a la carretera de Valls, es va donar el tret de sortida als primers actes nadalencs que ompliran d’activitats el municipi.

Pel que fa a les activitats que es fan a les escoles, el divendres 10 de desembre l'alumnat de l’Escola Antoni Gaudí farà la “Recollida del Tió” i l’activitat “Olivera dels desitjos”. Aquesta activitat anirà a càrrec dels alumnes d’educació infantil i es farà en horari lectiu.

El dissabte 11 de desembre a la tarda, a l’escola Montbou es durà a terme el tradicional Pessebre Vivent, activitat que realitzaran els alumnes de l’escola en col·laboració amb les seves famílies. El Pessebre Vivent es farà entre les 17.30 i les 18.30 hores al pati de l’escola.

El dimarts 14 de desembre els alumnes de quart, cinquè i sisè curs de l’Escola Antoni Gaudí faran el Concert de Nadal a Mont-Àgora, en horari lectiu. 

A més, el dimecres 15 de desembre s’organitzarà un Concert de Nadal de l’Escola Antoni Gaudí, a càrrec dels alumnes de primer, segon i tercer curs. L’activitat es farà en horari lectiu a Mont-Àgora. Així mateix, el dijous seran els més petits del centre, l'alumnat de P3, P4 i P5, els encarregats de realitzar el Concert de Nadal, també a Mont-Àgora i en horari lectiu.

Darrera actualització: 13.12.2021 | 09:36