Montbui celebrarà la Festa de la Bicicleta el proper diumenge 12 de juny

Dilluns, 6 de de juny de 2022 a les 14:05

El diumenge 12 de juny tindrà lloc a Montbui una nova edició de la Festa de la Bicicleta. L’activitat tindrà com a punt neuràlgic Montmercat, on es donarà el tret de sortida a dos quarts de 12 del migdia. Per participar-hi caldrà portar-hi casc. És una activitat recreativa, no pas de competició.

Les inscripcions es poden formalitzar en aquest enllaç, escanejant el codi QR del cartell de l’acte o de forma presencial el mateix dia de l’esdeveniment, de 10.30 a 11.15 hores, a Montmercat.

A la Festa de la Bicicleta es lliuraran premis al participant més jove i al més gran, a la bicicleta més antiga i a la més ben decorada. De la mateixa manera, hi haurà premis per a les dues entitats que aportin més participants.

Les normes de la Festa de la Bicicleta, entre d’altres, apunten que cal respectar en tot moment les indicacions de l’organització. També s’indica que els/les menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats en tot moment d’una persona adulta i que no es podrà superar en cap cas la línia de control de marxa. 

Val a dir que durant la matinal l’Hoquei Club Montbui ubicarà un petit circuit a Montmercat perquè els més menuts puguin provar la modalitat de patinatge. Així mateix, es posarà una porteria per poder jugar a hoquei.

En acabar l’acte es procedirà a realitzar el tradicional sorteig de bicicletes entre els/les participants.

Organitza la Festa de la Bicicleta l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, amb la col·laboració de Biblioteca Mont-Àgora, la Diputació de Barcelona, l'AMPA García Lorca, l'AFA Antoni Gaudí, l'Hoquei Club Montbui i ABBA Cicles.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 12:28