Montbui celebrarà del 26 de setembre al 2 d’octubre la Setmana de l’Esport

Divendres, 23 de de setembre de 2022 a les 14:00

En el marc de la commemoració de la Setmana Europea de l’Esport, la regidoria d’Esports del consistori montbuienc organitza entre els dies 26 de setembre i 2 d’octubre la Setmana de l’Esport de Montbui, un conjunt d’activitats que volen posar èmfasi en la importància de l’esport com a activitat transmissora de valors.

Les activitats de la Setmana de l’Esport de Montbui començaran el dilluns 26 de setembre amb una jornada esportiva escolar adreçada als nens i nenes de cicle inicial de les escoles del municipi.

El dimarts 27, entre les 9.30 i les 10.30 h, el pavelló Mont-aQua acollirà una sessió del curs de gimnàstica de manteniment per a la gent gran. També el dimarts 27, però a partir de les 19.30 h, la Sala Petita Mont-Àgora acollirà el documental Pol Makuri, per què no?, un audiovisual centrat en aquest atleta anoienc, que va néixer amb hemiparèsia infantil, i que va participar en els Jocs Paralímpics d’Hivern de Pequín 2022. En finalitzar la projecció es farà una xerrada amb el protagonista.

El dimecres 28 de setembre s’organitzaran a les escoles del municipi diferents activitats adreçades als nens i nenes de cicle mitjà. Així mateix, a la tarda s’organitzarà un campionat de vòlei sorra davant l’amfiteatre de Montmercat. L’activitat es farà entre les 16.30 i les 20.30. Les inscripcions es poden formalitzar a bit.ly/voleisorra.

L’endemà, dijous 29, entre les 9.30 i les 10.30 h, es farà a Mont-aQua una nova sessió del curs de gimnàstica de manteniment per a la gent gran. A la tarda, a les 19.30 h, la Sala Gran Mont-Àgora acollirà una conferència motivacional a càrrec de l’exjugador de bàsquet Fernando Romay, plata olímpica l’any 1984, guanyador de 7 lligues ACB i de 5 Copes del Rei, entre moltes altres fites. Romay explicarà a Montbui la importància de ser un mateix i de sumar el màxim en el moment de formar part d’un equip.

Les activitats continuaran el divendres 30 de setembre, amb una jornada esportiva escolar adreçada als infants de cicle superior de les escoles del municipi.

Un altre dels plats forts de la Setmana de l’Esport de Montbui serà el dissabte 1 d’octubre. S’organitzarà al bulevard, davant de l’Ajuntament, la 2a Fira de l’Esport. Es realitzarà entre les 10 i les 14 h una mostra de les entitats esportives i de les AFA del municipi. Hi haurà exhibicions esportives i inflables per a la mainada.

Finalitzarà la Setmana de l’Esport de Montbui amb una pujada lúdica a la Tossa. El lloc de sortida i arribada serà la plaça de l’Ajuntament. L’activitat començarà a les 10 h.

Darrera actualització: 23.09.2022 | 14:52