Montbui adapta la mobilitat de vehicles a la zona est del Nucli Urbà durant els propers dies

Divendres, 13 de de maig de 2022 a les 08:45

Tenint en compte la celebració del Rec Stores entre el dimecres 11 i el dissabte 14 de maig i estant en marxa les obres de connexió de la Ronda del Rec amb la Ronda Sud, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha pres una sèrie de mesures de cara a limitar en la mesura del possible el pas de vehicles privats per la zona est del Nucli Urbà. 

L’objectiu és ordenar de la millor manera possible el trànsit i evitar afectacions negatives als veïns de la zona propera al certamen (barris del Pi, La Font i Sant Maure) com ara la impossibilitat d’entrar als guals o l’estacionament descontrolat de vehicles a les voreres.  

Durant aquests quatre dies s’ha tallat l’accés de la carretera de Valls al carrer del Pont per la rotonda petita, obligant així als vehicles a circular en direcció Igualada per la carretera de Valls entre les 9.30 i les 21 h. En aquest mateix horari també s’obliga als vehicles que puguin accedir per altres vies a desviar-se per la Travessia del Pont en direcció a la carretera de Valls, excepte pels veïns afectats i amb guals.

D’altra banda, s’ha tallat el carrer Òdena amb el carrer del Pont per tal d’evitar estacionaments diferents dels usuaris normals de la via. De la mateixa manera, s’ha senyalitzat l’entrada del barri del Pi pel carrer Extremadura amb limitació d’accés als usuaris d’aquesta zona des de dimecres fins dissabte a la nit.

Val a dir que l’accés des d’Igualada pel pont de la Palanca està tancat, cosa que obliga a tots els conductors a utilitzar preferentment el pont de Vistalegre.

La Policia Local de Montbui recomana als veïns i veïnes del municipi minimitzar en la mesura que sigui possible l’ús del vehicle particular i emprar altres vies de transport alternatiu.

Darrera actualització: 13.05.2022 | 08:49