Montbui acosta la cultura a les places del municipi dins el cicle 'Dijous, cultura!'

Divendres, 17 de de juny de 2022 a les 10:20

El passat dijous 9 de juny va començar a la plaça del Pare Matías, al barri del Pi, el cicle “Dijous, cultura!” amb una lluïda actuació del cantant maresmenc Javier Ginés, que va interpretar alguns dels temes més destacats de la cançó espanyola, la majoria en versió cobla. L’acte va comptar amb la participació de desenes de veïns del barri, i amb un Ateneu del Pi que, com és habitual, va donar suport a l’activitat. Alguns veïns i veïnes van ballar molt animadament les cançons, fet que va comportar un capvespre musical molt animat i divertit i ben valorat pels veïns i veïnes d’aquest tradicional barri montbuienc.

El cicle va continuar ahir al vespre al Parc de la Solidaritat, on es va dur a terme l’actuació de Luis Sánchez 'Versions Flamenques'.

La següent sessió serà el proper 23 de juny, dins la Revetlla de Sant Joan, quan hi haurà música de DJ a partir de les 22 hores, coincidint amb la tradicional foguera. La gran festa musical es traslladarà enguany a la plaça Can Lledó, a Vistalegre.

Una setmana més tard, el dia 30, a partir de les vuit del vespre i novament a Vistalegre —però en aquest cas a la plaça de la Unió—, serà el moment de l’actuació de l’Orquestra Zamba Show.

El dijous 7 de juliol, a la plaça Espanya (Nucli Urbà), a partir de les vuit del vespre actuarà La bona vibra. Aquell mateix dia i a la mateixa hora, però a la plaça del Safareig (Nucli Antic) arribarà el torn del Quartet Vintage. Finalitzarà el cicle 'Dijous, cultura!' el 21 de juliol, a partir de les vuit del vespre, a la plaça Santa Anna, amb “Secuencias (80-90)”.

El programa 'Dijous, cultura!', que pretén acostar els esdeveniments i manifestacions de cultura popular a la ciutadania dels diferents barris montbuiencs, està organitzat per la regidoria de Cultura del consistori montbuienc.

Darrera actualització: 17.06.2022 | 11:00

Imatges

Javier Gámez va portar a la plaça Pare Matías el seu repertori de cobles