Més de 800 participants i èxit rotund de públic en un espectacular carnestoltes d’adults

Dijous, 29 de febrer de 2024

Santa Margarida de Montbui va celebrar dissabte passat un espectacular Carnestoltes d’adults, amb la participació final de 18 comparses, 7 disfresses individuals i més de 800 persones que van desfilar pels principals carrers del Nucli Urbà.

Les comparses participants i les disfresses individuals van protagonitzar una animada rua, que va omplir de gom a gom de públic moltes parts del recorregut, especialment el tram central del Boulevard, on el públic es va concentrar massivament, a banda i banda del recorregut.

La rua es va desenvolupar pel passeig Espanya, la carretera de Valls, el carrer del Pont i el carrer de La Mercè, finalitzant a la Sala Auditori Mont-Àgora on la reina Carnestoltes va fer lectura del pregó, i on es va fer el lliurament de premis a les diferents categories.

El primer premi a la millor carrossa, dotat amb 400 euros, va ser per a “Hakuna Matata”, de l'escola MDP Igualada. El segon guardó, amb un premi de 300 euros, va ser per a la comparsa "Los ángeles del Edén", mentre que el tercer premi de carrosses va ser per a “La teva llum” (premi de 200 euros).

El premi a la comparsa més nombrosa va ser també per als "Hakuna Matata" (MDP Igualada), premiada en aquest cas amb 100 euros. També va guanyar 100 euros la comparsa més treballada “Els gegants del regne xampinyó”; premi de 100 euros a la comparsa més divertida per a “Mont-Disney”; també va guanyar un guardó de 100 euros la comparsa més crítica " Energies renovables Montbui". El premi a la comparsa més original -100 euros- va ser per a “Space Girls” i el premi a la comparsa més “bailonga” va ser per a “La unión hace la juerga". El premi a la comparsa més sostenible, dotat amb 100 euros, va correspondre a “Loro Party".

El primer premi individual, dotat amb 100 euros, va ser per a “Payaso de rodeo”. El segon guardó, amb un premi de 80 euros, el va guanyar “Fantasia lunar” i el tercer guardó (60 euros) va ser per a “Baila conmigo, si te deja Carolina”.

També es va lliurar un premi a "Cyber Action", la comparsa que va portar a la reina Carnestoltes, i es va fer un reconeixement a la comparsa participativa i inclusiva organitzada per Viu La Festa.

L’Alcalde Jesús Miguel Juárez i diferents regidors i regidores de l’equip de Govern van fer el corresponent lliurament de guardons. L’acte va de lliurament de guardons el va presentar el músic i showman Dani Garcia i va incloure la música de DJ Pablo.

 

Més de 700 persones formen la rua del Carnestoltes Infantil, al ritme de la “Xaranga Ho Peta”

I dissabte a la tarda es va celebrar a Montmercat la concentració de disfresses del Carnestoltes Infantil. Al ritme de la “Xaranga Ho Peta”, petits i grans van començar una rua que els va portar pel Boulevard, carrer del Pont, carrer de La Mercè, Passeig Catalunya i finalitzant novament a Montmercat. La majoria dels infants participants anaven disfressats, i rebien el seu corresponent obsequi (un petit joc).

Cal remarcar també la participació dels infants de les Llars d’Infants montbuienques, que, en aquesta ocasió van anar disfressats de patufets, en un Carnestoltes eminentment familiar i que va ser organitzat per les regidories d’Educació i Infància de l’Ajuntament montbuienc.

Darrera actualització: 29.02.2024 | 14:38