Les tres primeres empreses que s’instal·laran al polígon Plans de la Tossa

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 10:15

Són Texpaper Service SL, Agile Capital i COPASA Construcciones Papeleras SL

Deu anys després d’inaugurar-se el polígon montbuienc Plans de la Tossa acollirà, per fi, hi haurà activitat industrial. Les empreses Texpaper Service SL, Agile Capital i COPASA Construcciones Papeleras SL traslladaran la seva producció i oficines al polígon de Santa Margarida de Montbui.

Pel que fa a Texpaper Service SL, dedicada a aconseguir solucions modernes i innovadores de paper per a empreses de la indústria tèxtil del tall i confecció, la superfície serà de 5.500 m² distribuïts en dues naus de disseny equipades amb les últimes tecnologies. Es preveu que crearà una quinzena de llocs de treball i estarà en funcionament l’estiu de 2022.

Per la seva banda, l’empresa Agile Capital ha adquirit 33.000 metres quadrats al polígon montbuienc, per tal de desenvolupar activitat productiva.

A més, l’INCASÒL ha venut dues parcel·les del polígon, les quals sumen una superfície de 14.506,91 m², a l’empresa COPASA Construcciones Papeleras SL, experta en disseny, construcció i venda de maquinària nova per a la fabricació de paper. Està previst que inverteixi 4 milions d’euros i creï 50 llocs de treball.

L’any 2022 ha de ser l’inici de l’activitat productiva d’aquestes empreses si es compleix el calendari previst, i no es descarten nous anuncis d’implantació d’indústries en el polígon montbuienc.

Cal recordar que el polígon Plans de la Tossa únicament disposa avui dia d’un equipament en funcionament, la deixalleria municipal, inaugurada l’any 2011. El 2020 es van executar les obres de portada d’aigües necessàries per garantir els correctes subministraments a les parcel·les. Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, es continua treballant de forma intensa per aconseguir la implantació d’empreses en un polígon que sobresurt per la seva excel·lent ubicació (sense semàfors i amb una comunicació directa amb l’A-2 i la C-15). El polígon Plans de la Tossa està format per 28,64 hectàrees, el 56% destinades a la indústria aïllada (gran i petita) i entre mitgeres, i el 44% formades per zones verdes, equipaments i vials.

Darrera actualització: 01.12.2021 | 17:24