Les obres de remodelació de l’entorn del carrer Anselm Clavé, molt avançades

Divendres, 10 de de juny de 2022 a les 08:55

Des de fa dos mesos es fan obres de remodelació entorn del carrer Anselm Clavé, al Nucli Antic montbuienc. Els treballs estan molt avançats i seran una realitat en les pròximes setmanes.

Es tracta d’una obra que millorarà i canviarà radicalment l’accés al nucli històric entre la plaça de la Sort i el Centre de Serveis.

L’actuació, un cop finalitzada, permetrà generar un aparcament amb 33 places a l’entrada del poble. Es crearà una plaça d’estacionament per a persones amb discapacitat, una plaça pel servei d’ambulància que dona servei a l’edifici de serveis municipals. De la mateixa manera, hi haurà aparcament per a motocicletes i es generarà un espai per a la gestió de residus.

L’obra permetrà, de la mateixa manera, crear un nou accés a la carretera C-37 en direcció a Valls, per minimitzar el risc d’accident.

La principal finalitat d’aquesta actuació és transformar l’espai, solucionant la problemàtica de places d’aparcament (cal tenir en compte que fins ara s'havia d'aparcar en zones poc habilitades i al costat de la vorera de forma lineal, cosa que comporta que es disposin de poques places d’aparcament).

La remodelació i millora de l’entorn del carrer Anselm Clavé té un cost de gairebé 130.000 euros i és una obra finançada en la seva major part amb subvencions de la Diputació de Barcelona. L’empresa que està duent a terme els treballs és Asetic SL i el projecte i la direcció d’obra van a càrrec d’Enginyeria Lliró i Associats S&L.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 08:51

Imatges

Les obres de remodelació de l’entorn del carrer Anselm Clavé, molt avançades Les obres de remodelació de l’entorn del carrer Anselm Clavé, molt avançades