L'encesa de la il·luminació i la megafonia nadalenca en el Bulevard donen el tret de sortida a la campanya comercial nadalenca

Divendres, 9 de desembre de 2022 a les 00:00

Aquest passat dimecres es va estrenar al Bulevard montbuienc la il·luminació i la megafonia nadalenca. Com és habitual, el Bulevard concentra bona part d’aquesta il·luminació (que serà a base de leds de baix consum) i megafonia, amb la qual es dona el tret de sortida a la campanya comercial nadalenca.

Enguany la il·luminació nadalenca estarà encesa, com a horari habitual, de dilluns a dijous de 18 a 22 hores. Els divendres, festius i caps de setmana l’horari d’encesa serà de 18 a 24 hores. L’horari de la megafonia nadalenca a la principal artèria comercial del municipi serà de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

La campanya nadalenca coincideix enguany amb una campanya promocional nadalenca que organitza la Unió d’Establiments de Montbui (UEM) i que inclourà diferents sortejos de vals de compra entre els seus clients.

Els compradors i compradores dels comerços de la UEM podran fer les seves compres nadalenques i demanar la corresponent butlleta de participació, omplir les seves dades i dipositar les butlletes a les caixes habilitades en els comerços participants. Els/les participants entraran en el sorteig de vals de compra per gastar en els establiments de la UEM.

Darrera actualització: 09.12.2022 | 09:04