L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui potencia el canal de whatsapp municipal

Dimecres, 15 de novembre de 2023 a les 11:00

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha aprofitat la nova funcionalitat de l’aplicatiu whatsapp per potenciar el seu canal municipal. Segueix-nos al Canal de Whatsapp de l’Ajuntament amb el link: https://bit.ly/3R7yxxn

El canal, al qual es pot subscriure de manera gratuïta i confidencial tothom que ho desitgi, ofereix tota la informació que genera diàriament l’Ajuntament, així com d’altres informacions, avisos o novetats que es generen en el municipi i que poden ser d’interès general, en temàtiques diverses com ara seguretat, mobilitat, participació ciutadana, cooperació, educació, cultura o festes.

Per accedir a aquest nou servei de difusió de missatgeria cal accedir al canal des de l’enllaç https://bit.ly/3R7yxxn. Tot seguit cal fer clic al botó “Seguir” ubicat a la part superior dreta del canal i, posteriorment, fer clic a la icona de la campaneta per rebre les notificacions del canal.

La subscripció al canal de whatsapp és totalment confidencial. Aquest mitjà se suma als perfils socials que ja té l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui actius a diverses xarxes socials com Facebook, Instagram, X -antic Twitter- i Youtube.

Darrera actualització: 15.11.2023 | 16:40