L’Ajuntament de Montbui contractarà a vuit persones en plans d'ocupació per una subvenció del SOC amb motiu del tancament perimetral

Dilluns, 16 d'agost de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui contractarà a vuit persones en  diferents plans d’ocupació inclosos dintre de la línia d’ajuts de la subvenció extraordinària i urgent: Mesures Urgents d’Ocupació pel Tancament Perimetral (SOC-MUTP) tramitada a través del Servei d’Ocupació de Catalunya. Es tracta d’una línia se subvenció de caràcter extraordinària i urgent promoguda pel Govern de la Generalitat per fer front a les conseqüències de la COVID-19 en el mercat de treball, en els municipis afectats pel tancament perimetral.

Fins el proper dilluns 16 d'agost està oberta la convocatòria per a la contractació urgent -de caire laboral temporal- de cinc peons per a la brigada municipal.

També està oberta fins el 16 d'agost la convocatòria per a la contractació urgent -de caire laboral temporal- per a un/a auxiliar administratiu/va pel Departament de Promoció Econòmica.

Fins el 8 de setembre està oberta la convocatòria per a una contractació urgent -de caire laboral temporal- d'un tècnic/a pel Departament de Secretaria (A2).

I també fins el 8 de setembre està oberta la convocatòria d' una contractació urgent -de caire laboral temporal- d'un tècnic/a de Via Pública (A2).

Les persones interessades poden trobar informació sobre aquestes convocatòries a la web municipal www.montbui.cat o bé a l’enllaç bit.ly/372VCcw

Darrera actualització: 16.08.2021 | 14:21