La Tossa viurà diumenge la seva festa major: l’Aplec del Roser

Dijous, 16 de maig de 2024

El diumenge 19 de maig tindrà lloc l’Aplec i festa del Roser a la Tossa de Montbui, que organitza la Fundació de la Tossa, amb el suport del Consorci la Tossa.  

Enguany les activitats previstes començaran a dos quarts de 9 del matí, amb l’inici d’una caminada popular des dels diferents nuclis del municipi. A les 9.30 hores, ja dalt del cim montbuienc, es servirà una arengadada per esmorzar, organitzada per l’Associació de Veïns La Margarida.

A les 10 del matí començarà una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla La Cervianenca. I en acabar es duran a terme sortejos populars i el repartiment del punt de llibre de l’Aplec.

A dos quarts de 12 del migdia es farà la inauguració d’una exposició de pintures de Pere Noguera i mitja hora més tard començarà una actuació dels Gegants de La Tossa, acompanyats del grup Xaragall i de les gralles i tabals dels Diables de Montbui.

A dos quarts d’una tindrà lloc un repic de campanes i una missa per a la Pau, celebrada per Mossèn Josep Maria Pujol, i que serà cantada per la Coral Si Fa Sol. En sortir de l’ofici, repartiment de les roses i de l’aigua de roses de les almorratxes.

Durant tota la jornada estarà habilitada una carpa del bar de la Fundació La Tossa on tothom qui ho desitgi es podrà inscriure a la I Caminada Popular Amics de La Tossa, una ruta circular fàcil de 7 km, que es celebrarà el diumenge 2 de juny a les 10 hores, amb sortida i arribada a l’esplanada del Castell.

Darrera actualització: 16.05.2024 | 11:15