La Setmana del Comerç, amb diferents activitats i propostes

Divendres, 5 de maig de 2023

Durant tota aquesta setmana s’estan duent a terme les activitats de la “Setmana del Comerç”, conjunt de propostes per posar de relleu el valor i la importància del comerç de proximitat en el municipi. La “Setmana del Comerç” enguany porta com a lema “Baixa al Carrer, no esperis que t’ho portin a casa, fem Xarxa”. Precisament la Unió d’Establiments de Montbui (UEM) ha difós un vídeo on es posa en valor la importància de pertànyer a la UEM, configurant una xarxa comercial de proximitat.

Una de les activitats que s’està organitzant durant la “Setmana del Comerç” és “L’objecte intrús”, un sorteig de vals de compra per gastar en els comerços de la UEM participants. Es pot participar durant tota aquesta setmana, mentre que aquest dissabte els clients hauran de portar la seva fitxa omplerta a la carpa de la UEM a la Fira, d’on sortiran els guanyadors i guanyadores.

Una carpa de la Unió d’Establiments de Montbui (UEM) estarà ubicada a la Fira. En aquesta parada es realitzarà el sorteig de l’activitat “L’objecte intrús”. Val a dir que nombrosos comerços del municipi estaran presents a la Fira, ubicant-hi les seves carpes.

Per segon any consecutiu la Setmana del Comerç ha inclòs la celebració d’una conferència motivacional a Mont-Àgora. Si l’any passat va ser Emilio Duró l’encarregat d’explicar la seva experiència d’emprenedoria, enguany va ser Enric Company el protagonista de la xerrada motivacional, realitzada a la Mont-Àgora davant prop de 100 persones i on, sota el títol "Somos imparables", va posar en valor la importància de seguir un mètode de treball motivador amb els equips de treball.

Darrera actualització: 5.05.2023 | 08:27