La piscina municipal de Montbui obrirà la temporada de banys el proper dissabte 17 de juny

Dijous, 8 de juny de 2023 a les 13:10

La piscina municipal d’estiu de Santa Margarida de Montbui obrirà la temporada de banys el dissabte 17 de juny. Els abonaments per a la piscina d’estiu ja es podran formalitzar aquesta mateixa setmana. Així, es podran obtenir a la mateixa piscina el dijous 8 i el divendres 9 de juny de 17 a 20 hores. També durant la setmana que ve, el dilluns 12, dimarts 13, dimecres 14, dijous 15 i divendres 16 de juny en el mateix horari, de 17 a 20 hores, i a la mateixa piscina, ubicada a l’Avinguda de l’Esport s/n a partir del mateix dia d’inici de banys, el dissabte 17 de juny.

Com és costum, es podran fer abonaments individuals i familiars de temporada, abonaments individuals mensuals, i també hi ha la possibilitat d’adquirir un pack de 10 entrades amb un important estalvi en el preu.

Les entrades individuals de dilluns a divendres no festius seran gratuïtes pels més menuts (de 0 a 3 anys), mentre que els nens i nenes de 4 a 17 anys, els jubilats, els pensionistes i les persones amb diversitat funcional pagaran 3 €. L’entrada ordinària per a majors de 18 serà de 5 €.

Pel que fa a les entrades dels dissabtes, diumenges i festius, els preus seran de 4 € per als nens i nenes de 4 a 17, jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional. L’entrada per a majors de 18 anys en dies festius serà de 6 €.

Enric Brunet serà l’encarregat de tornar a portar la gestió de la piscina d’estiu montbuienca durant aquesta temporada, que finalitzarà el primer cap de setmana de setembre.

La piscina d’estiu de Montbui és una de les més ben valorades pels usuaris de la comarca. A més de les làmines d’aigua ja conegudes i d’un disseny modern, la piscina montbuienca disposa de zones de pícnic, bar restaurant i zona de lavabos/dutxes. Els usuaris poden gaudir a la piscina del servei gratuït WIFI4EU, fruit de la implantació d’aquesta xarxa sense fils en els principals equipaments municipals.

Darrera actualització: 08.06.2023 | 12:32