La Mallola va gaudir una participada Festa Major

Dijous, 7 de setembre de 2023 a les 00:00

El passat cap de setmana es van dur a terme a la urbanització La Mallola les activitats de la Festa Major, la qual es va dur a terme a l’entorn de la Plaça de l’Alzina. La festa va ser organitzada per l’Associació de Propietaris La Mallola.

Enguany aquesta festa va recuperar el format de tres jornades festives. Els actes van començar divendres passat amb una Nit Jove. Durant la tarda es va fer el muntatge de l’espai festiu i un berenar, i també es va dur a terme un concert musical a càrrec del grup de versions “Ernestus”.

Dissabte al vespre donava inici un sopar-costellada de germanor amb beguda i també s’organitzava el tradicional Concurs de Postres. A continuació es va realitzar el pregó a càrrec de Joan Vila. I poc finalitzava la jornada amb l’obra de teatre “Perfecta culpa”, un espectacle teatral de música i dansa que sensibilitza sobre els trastorns de conducta alimentària.

El darrer dia de la Festa Major de La Mallola va ser diumenge. De bon matí es van celebrar jocs infantils, i, cap al migdia, es va realitzar el tradicional Dinar Popular de Festa Major. La cloenda de la Festa Major 2023 a La Mallola, va anar a càrrec dels infants d’aquest nucli residencial, que van realitzar un espectacle molt aplaudit i valorat pel públic assistent.

 

Darrera actualització: 07.09.2023 | 13:35

Imatges