La Festa de la Bicicleta aplega unes 200 persones

Dilluns, 13 de de juny de 2022 a les 13:45

Prop de 200 persones de diverses edats van participar diumenge a la Festa de la Bicicleta de Santa Margarida de Montbui, celebrada amb una temperatura elevada i amb un bon ambient per part de tots els assistents. L'acte va tenir lloc a Montmercat, on es va donar el tret de sortida de la ruta en bicicleta pels carrers del municipi a partir de dos quarts de 12 del migdia.

Com és costum, els participants a la Festa de la Bicicleta van recórrer una bona part del terme municipal amb les seves bicicletes, en una activitat sempre controlada per la Policia Local.

Després de la passejada els participants es van aplegar a Montmercat, on es va fer l'entrega de premis. Els encarregats de lliurar-los van ser l'alcalde de Montbui, Jesús Miguel Juárez; el regidor d'Esports, Joel Serrano; la presidenta de l'AFA Antoni Gaudí, Eva García, i la vicepresidenta de l'AMPA García Lorca, Sandra López.

Així, es va lliurar un trofeu i un xec de 200 € en material esportiu a l'AFA Antoni Gaudí en ser l'entitat més nombrosa, amb 31 participants; mentre que la segona entitat més nombrosa, amb 24 participants, va ser l'AMPA García Lorca, que va rebre un trofeu i un xec de 100 € en material esportiu. Així mateix, van rebre premis el participant més jove, Francisco Pérez Rubio, i els participants més grans, Josep Dalmases Puiggròs i Manuel Arias Ibáñez. També van recollir un trofeu Jose Garcia Cabrada i Berta Mas Calafell per la bicicleta més antiga i la millor guarnida, respectivament, i el president de l'Hoquei Club Montbui, Manel Roman, per la seva col·laboració en l'acte.

D'altra banda, es van sortejar nou bicicletes entre tots els participants. A més, l'Hoquei Club Montbui va muntar un petit circuit per jugar a hoquei durant tota la matinal, en el mateix punt de celebració de l’activitat, Montmercat.

La Festa de la Bicicleta és organitzada pel Servei d'Esports de l'ajuntament montbuienc amb la col·laboració de la Biblioteca Mont-Àgora, la Diputació de Barcelona, l'AFA Antoni Gaudí, l'AMPA García Lorca, l'Hoquei Club Montbui i 9 Aba Cicles.

Darrera actualització: 17.06.2022 | 08:52

Imatges

La Festa de la Bicicleta aplega unes 200 persones La Festa de la Bicicleta aplega unes 200 persones La Festa de la Bicicleta aplega unes 200 persones