La Diputació de Barcelona lliura a l’Ajuntament un document de diagnosi i avaluació de mesures implementades en l’àmbit TIC

Divendres, 22 de juliol de 2022 a les 09:10

La Diputació de Barcelona, a través del Servei d’Assistència Municipal i Suport Estratègic (Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius), va presentar dimarts a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui una diagnosi TIC en què s’avalua l’estat d’execució i s’actualitzen les propostes de millora d’implantació de les tecnologies TIC a la institució.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde i també regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, Jesús Miguel Juárez, i els responsables tècnics municipals en els àmbits de Comunicació (Pere Peñas) i Informàtica (Joan Rosillo). Per part de la Diputació de Barcelona van presentar el document la cap de la Secció d’Assistència en Noves Tecnologies, Núria Garcia, i el responsable tècnic del projecte de suport, Carlos Galera.

El document analitza el grau de compliment de les mesures plantejades a la diagnosi realitzada per la Diputació l’any 2019 i que l’Ajuntament ha implementat en bona part per tal d’optimitzar les eines TIC. El text també detalla aquells aspectes tècnics en què l’Ajuntament ha de fer millores, centrant-se especialment a demanar que s’estableixi un nou marc de gestió (comitè transversal TIC, una nova manera de gestionar els projectes més tècnics, i treballar en la mesura del possible amb més planificació). 

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui es valora de forma molt positiva aquest recurs tècnic, emmarcat en el programa Xarxa, i que permetrà a la institució continuar treballant per millorar els processos interns d’implantació i transformació de les noves tecnologies de la informació.

Darrera actualització: 22.07.2022 | 09:03