La Biblioteca Mont-Àgora continua organitzant nombroses propostes

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 09:30

La Biblioteca Mont-Àgora continua duent a terme durant aquest mes de novembre nombroses propostes i activitats de caràcter cultural. 

Dijous passat va tenir lloc la primera sessió del taller 'El cinema, forma i contingut. Narrar en imatges/narrar sense imatges'. Aquest curs, en què participen una quinzena de persones, està conduït per Ricard Fusté, i es durà a terme en quatre sessions durant aquest mes de novembre. El taller pretén explicar, de forma amena i interactiva, a través d’exemples audiovisuals, com el cinema ha creat un llenguatge autònom.

Dilluns passat la montbuienca Diana Susín va conduir el taller 'Com fer servir el correu electrònic', adreçat a persones més grans de 55 anys.

També entre els dies 4 i 24 de novembre es pot veure a l’espai d’exposicions de la Biblioteca Mont-Àgora l’exposició 'Ocellam', una producció de Tantàgora que vol ser un homenatge literari als ocells. 

A més, divendres 12 de novembre, a partir de dos quarts de sis de la tarda, s’organitzarà a la Sala Polivalent del Nucli Antic una nova sessió del Club de Lectura Nucli Antic, on els assistents comentaran el llibre Olive Kitteridge, d’Elisabeth Strout. Activitat conduïda per Maria Enrich.

També aquest pròxim divendres, a partir de les sis de la tarda, Rosa Pinyol explicarà a “L’hora del conte” la narració La masovera se’n va al mercat, amb motiu de l’any de les fruites i verdures 2021. Activitat especialment adreçada a infants a partir de tres anys. Inscripció gratuïta.

Els dilluns 15 i 22 de novembre, entre les quatre i les cinc de la tarda, es realitzarà el taller “Demana cita al CAP i accedeix a La Meva Salut”, el qual impartirà Diana Susín. Es tracta d’una activitat adreçada a persones de més de 55 anys. Cal inscripció prèvia, gratuïta, a la mateixa Biblioteca.

El dilluns 29 de novembre, entre les quatre i dos quarts de sis de la tarda, s’organitzarà un altre taller per a la gent gran. En aquest s’explicarà “Com fer una videotrucada”. L’activitat anirà a càrrec de Diana Susín. Requereix inscripció prèvia i gratuïta.

Darrera actualització: 11.11.2021 | 11:59

Imatges

Exposició 'Ocellam'