Ja podeu consultar l'Agenda Nadalenca 2021

Dimarts, 14 de desembre de 2021

L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, un any més, organitza diferents activitats per Nadal, les quals es duran a terme entre el 17 de desembre i el 7 de gener.

En el document adjunt trobareu el recull de les propostes festives, que tindran com a punt àlgid totes les activitats de la Festa de Reis, culminada amb l’arribada en globus de Ses Majestats els Reis d'Orient i la Cavalcada. Precisament, la Cavalcada d'enguany serà la número 40 i es farà una exposició commemorativa amb les imatges, vídeos, dades i relats que els veïns i veïnes de Montbui decideixin compartir.

D'altra banda, dissabte 18 de desembre a les 17.30 es representarà l’obra de teatre familiar “Artaban i la llegenda del quart Rei Mag”. Les invitacions per aquesta activitat estan exhaurides. A més, a partir de les 6, els patges reials Alika i Hamend faran un recorregut des de l’Ajuntament fins a Mont-Àgora.

Pel que fa al lliurament de la carta als patges, es farà el diumenge 2 de gener d'11 a 14 h a Mont-Àgora. També el dia 2, al Nucli Antic a les 11.45 h, arribarà el Patge Faruk a l'Ateneu Cultural i Recreatiu.

Darrera actualització: 17.12.2021 | 10:44