Inscripcions obertes per als Tallers i Cursets

Dimecres, 19 de setembre de 2018

Fins al dia 27 de setembre es poden formalitzar les inscripcions per als Tallers i Cursets de tardor que s’organitzen a Montbui.

Enguany l’oferta de cursets inclou cinc gran àrees: formació, posa’t en forma, arts, cultura popular i balls. Les sales polivalents de Mont-Àgora, La Vinícola i el Centre de Serveis Nucli Antic seran el espais on es duran a terme aquestes propostes.

A l’apartat de formació s’oferten diferents cursos d’alfabetització, anglès bàsic, anglès avançat nivel III, alemany nivel II, curs d’informàtica (inici) i un curs d’ofimàtica. En aquest mateix àmbit formatiu, però organitzats per la Biblioteca Mont-Àgora es proposen un Club de lectura i conversa en anglès i un curs de català fàcil. D’altra banda, organitzats pel Consell Comarcal de l’Anoia, es podran fer sengles cursets de català i d’alfabetització en català.

Pel que fa a l’apartat d’activitats “Posa’t en forma”, es planteja un curs de ioga i un altre de gimnàstica (tots dos per realitzat al Centre de Serveis Nucli Antic). Tammateix s’oferten sengles cursets de “moviment lúdic”, “pilates” i “zumba”.

L’apartat de cursos sobre “Arts” inclou diferent propostes. D’una banda, uns tallers artístics, un altre de “labors” (costura), també un Taller de Nadal, un altre per potenciar els Gegants de Montbui i un altre de maquillatge amb efectes (“Halloween”).

En el bloc de “Balls”, s’ofereixen cursos de “Country”: Els divendres es realitzarien els del grup d’iniciació i els dimecres els del grup de perfeccionament.

Per últim, s’ofereix un curs de Sardanes dins el bloc de “Cultura Popular”.

Les inscripcions s’hauran de formalitzar a la recepció de Mont-Àgora a les tardes de 16 a 19 hores i també els dijous al matí de 10 a 12.30 hores.

Els cursos tenen places limitades.

Tindran un 50 per cent de descompte en el preu dels diferents cursos i tallers els jubilats i pensionistes, i també aquelles persones que estiguin en situació d’atur. En tots aquests casos, han de ser persones empadronades a Montbui.

L’oferta de “Tallers i cursets” és una iniciativa de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montbui, amb el suport de la Biblioteca Mont-Àgora (Diputació de Barcelona) i el Consell Comarcal de l’Anoia.

Darrera actualització: 19.09.2018 | 18:51