Inscripcions als tallers i cursets culturals els dies 3 i 4 d’abril

Dimecres, 27 de març de 2024

Els dies 3 i 4 d’abril, entre les 10 i les 13 hores, i entre les 16 i les 20 hores, es podran formalitzar les inscripcions al segon trimestre de 2024 dels “Tallers i Cursets”, propostes organitzades pels Departaments de Cultura i Gent Gran de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui. Els tallers i cursos tenen places limitades. El pagament s’ha de fer amb tarjeta. Hi haurà bonificació del 50 per cent de la taxa pels jubilats i pensionistes, per a les persones en situació d’atur, i per a les persones amb diversitat funcional (discapacitat igual o superior al 33%).

El programa està dividit en diferents blocs. Així, la Gent Gran podrà fer diferents activitats, com els tallers “Alfabetització 1”, “En forma”, “Patchwork”, un taller de pintura, un de labors, un curs de balls de saló, un taller de memòria, el curs “En forma 1”, un taller sobre “bon tracte”, la possibilitat de formar part de la “Coral Supersingles” i un taller d’iniciació a la marxa nòrdica.

Els “Tallers i Cursets” de cultura inclouen propostes d’alfabetització, anglès avançat, diferents cursos d’anglès per a viatgers segons nivells, dos cursos de sevillanes, flamenc avançat, dos cursos de fitness flamenc segons nivells, dos tallers de ball llatí (un els dimarts i un altre els dijous), violins, pilates, un taller d’scrapbooking i cartonnage, dues activitats físiques “Mou-te I” i “Mou-te II” i també sengles tallers de ioga (un al Nucli Urbà i un altre al Nucli Antic), dansa urbana D’igual manera s’ofereixen cursets de meditació i relaxació, de country (tant de nivell mig com també de nivell avançat), i sengles cursets de Sardanes (un per a adults i un altre per a infants), que es faran a La Vinícola.

 

La Biblioteca Mont-Àgora presenta una gran oferta d’activitats d’abril a juny
La Biblioteca Mont-Àgora continua sent un espai referent en la promoció de la cultura a Montbui. Durant les properes setmanes, la celebració de Sant Jordi tindrà un destacat protagonisme, amb una “Hora del conte” especial, amb “Les històries de la princesa Ermessenda” el dissabte 20 d’abril. També hi haurà una sessió de Bibliomenuts el 4 de maig, amb “Un dia amb en Punxetes”. També es realitzaran diferents exposicions, com una d’artesania de “Nita Art” i una altra que explicarà la vida i obra de Josep Vallverdú.

També estan previstes sessions de biblioteràpia, accions de reciclacultura, espais de lectures transformadores, així com diferents activitats dels diferents Clubs de Lectura que organitza la Biblioteca Mont-Àgora.

Darrera actualització: 27.03.2024 | 11:26