Inscripcions als Tallers i Cursets culturals els dies 10, 11 i 12 de gener, a Mont-Àgora

Dijous, 5 de gener de 2023

Podeu descarregar-vos el programa del primer trimestre del 2023 de Tallers i Cursets

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha donat a conèixer el programa de tallers i cursets corresponents al primer trimestre del 2023.

El programa recull nombroses propostes organitzades pels Departaments de Cultura i Gent Gran, per la Biblioteca Mont-Àgora, i també l’activitat de Gimnàstica per a la Gent Gran que organitza el Servei d’Esports.

El programa està dividit en diferents blocs. Així, la Gent Gran podrà fer diferents activitats, com els tallers “Alfabetització 1”, “Alfabetització 2”, “En forma”, “Patchwork”, un taller de pintura, un de labors i el Curs de Gimnàstica de Manteniment que organitza la regidoria d’Esports els dimarts i dijous de 9.30 a 10.30 hores (activitat adreçada a persones a partir de 60 anys).

Els tallers i cursets de cultura inclouen propostes d’anglès avançat, anglès per a viatgers, sevillanes, dos tallers de ball llatí (un els dimarts i un altre els divendres), teatre per a adults, violins, pilates, un taller d’scrapbooking i cartonnage, dues activitats físiques “Mou-te I” i “Mou-te II” i també sengles tallers de ioga (un al Nucli Urbà i un altre al Nucli Antic). D’igual manera s’ofereixen cursets de meditació i relaxació, de country (tant de nivell mig com també de nivell avançat).

Les inscripcions pels cursets i tallers de Cultura i Gent Gran es podran formalitzar els dies 10, 11 i 12 de gener de 16 a 20 hores i el divendres 13 de gener de 9.30 a 12.30 hores a Mont-Àgora. Els tallers i cursos tenen places limitades. El pagament s’ha de fer amb tarjeta. Hi haurà bonificació del 50 per cent de la taxa pels jubilats i pensionistes, per a les persones en situació d’atur, i per a les persones amb diversitat funcional (discapacitat igual o superior al 33%).

 

La Biblioteca Mont-Àgora presenta una gran oferta d’activitats de gener a març
La Biblioteca Mont-Àgora continua sent un espai referent en la promoció de la cultura a Montbui. Durant aquest trimestre no hi faltaran clubs de lectura (Nucli Urbà, Nucli Antic, Mitjanit, Anglès, Jove), diferents sessions del “Sessió contínua” (club de cinema), el Club Manga Jove i exposicions diverses. També s’organitzaran tallers per fer servir el correu electrònic, per millorar les gestions i les compres en línia.

Durant el mes de febrer està prevista la presentació del llibre “Mi sentir, a veces te amo, a veces te odio”, de Sol Cano Domene.

Tampoc no hi faltaran diferents sessions de l’Hora del Conte, un taller de biblioteràpia i un altre per descobrir els paral·lelismes entre la poesia i la música

 

 

Darrera actualització: 5.01.2023 | 09:06