Incendi a la nau abandonada de "Els Tints"

Dimecres, 15 de novembre de 2023 a les 00:00

Aquest passat dimarts al vespre es va declarar un incendi a l’antiga nau privada i abandonada de “Els Tints”, ubicada a tocar d’un dels accessos al Nucli Urbà montbuienc -zona de La Palanca-. Pels volts de dos quarts de nou del vespre una desena d’unitats de Bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets, on es va declarar un incendi per causes que es desconeixen.

Tot i l’espectacularitat de les flames, i que en un determinat moment es va produir un esfondrament parcial d’un dels murs, no cal lamentar danys ni afectacions personals.

Els equips d’emergència i extinció van poder controlar ràpidament el perímetre del foc i van poder extingir l’incendi durant les següents hores.

El pas de vehicles a l’accés de La Palanca va estar tallat durant el període d’extinció del foc, que es va produir en aquesta nau abandonada, que anteriorment, anys enrere, ja havia patit d’altres incidents similars.

“Els Tints” és un conjunt industrial, amb algunes zones enrunades, envoltat perimetralment per un mur que els protegeix i que crea un espai interior que es converteix en pati i en espai de comunicació entre naus. El conjunt ocupa una important extensió dins el Nucli Urbà, tenint com a limitació al nord el riu Anoia, a llevant el carrer del Pont, i a ponent el darrer tram del Torrent Torres, actualment cobert. 

Darrera actualització: 15.11.2023 | 16:15