Inaugurada una nova temporada de bany a la piscina d’estiu de Montbui

Dijous, 23 de de juny de 2022 a les 10:42

La piscina d’estiu de Montbui ha començat una nova temporada de banys. El dissabte 18 de juny va obrir portes un equipament que enguany recupera la normalitat prepandèmia. Durant la setmana passada es van formalitzar múltiples abonaments, tant familiars com individuals, i el passat cap de setmana, en plena onada de calor, es va poder confirmar que la piscina montbuienca tornarà a ser el principal punt d’oci i lleure familiar durant aquest estiu. 

Tant clients com abonats de la piscina van mostrar-se molt satisfets de poder recuperar aforaments i serveis que havien estat condicionats o prohibits durant les dues temporades precedents per la pandèmia de covid-19. A més de les làmines d’aigua ja conegudes i d’un disseny modern, la piscina montbuienca disposa de zones de pícnic, bar restaurant i zona de lavabos/dutxes. Enguany, i com a novetat, els usuaris podran gaudir del servei gratuït WIFI4EU, fruit de la implantació d’aquesta xarxa sense fils en els principals equipaments municipals, la qual es va posar en marxa fa uns mesos.

Cal recordar que la piscina d’estiu de Montbui té un dels preus competitius d’entre les piscines de la Conca d’Òdena.  Les entrades individuals de dilluns a divendres no festius són gratuïtes per als més menuts (de 0 a 3 anys). Els nens i nenes de 4 a 17 anys paguen 3 euros; mateix preu pels jubilats, pensionistes i les persones amb discapacitat. L’entrada ordinària per a majors de 18 anys és de cinc euros.

Pel que fa a les entrades dels dissabtes, diumenges i festius, els preus són de 4 euros per als nens i nenes de 4 a 17, jubilats, pensionistes i persones amb discapacitat. L’entrada per a majors de 18 anys en dies festius és de sis euros.

La gestió de la piscina va a càrrec d’Enric Brunet.

Darrera actualització: 23.06.2022 | 10:43