Fins al 3 de desembre, inscripcions al desè Concurs d'Aparadors Nadalencs de Montbui

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 17:40

Fins al 3 de desembre es poden fer les inscripcions per participar en el 10è Concurs d’Aparadors Nadalencs de Montbui. Hi podran participar tots els establiments comercials de Montbui.

La temàtica d’aquest concurs és “festivitat nadalenca”. Les bases estableixen que els aparadors hauran de ser visibles del 9 de desembre de 2021 fins al 7 de gener de 2022. 

El jurat d’aquest concurs estarà designat per l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i format per un representant de la Unió d’Establiments de Montbui (UEM), un de l’Ajuntament i un de Viu La Festa. També hi haurà un vot popular el 18 desembre, coincidint amb el Mercat de Nadal, fins a les 12.30 hores.

Els comerços participants hauran d’enviar la foto a l’adreça de correu milloraparadormontbui@gmail.com abans del 13 de desembre. El vot del jurat ponderarà un 60 per cent del veredicte total i el vot popular un 40 per cent.

El jurat visitarà els comerços participants. Aquestes visites es podran produir entre els dies 9 i 18 de desembre del 2021. S’efectuarà la visita entre les 10 i les 14 hores o bé entre les 16.30 i les 20.30 hores. Els aparadors hauran d’estar visibles durant l’horari de la visita. 

Val a dir que la UEM publicarà les fotos de tots els aparadors participants en el seu compte de Facebook per tal de donar més visibilitat als aparadors. Enguany no es comptabilitzaran els “m’agrada”.

El veredicte del jurat tindrà en compte el material utilitzat, l’originalitat, l’elaboració i l’adaptació del producte a l’aparador. Les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables.

Les inscripcions són gratuïtes i podran formalitzar-se mitjançant aquest formulari.

Els premis d’aquest 10è Concurs d’Aparadors Nadalencs són els següents: un primer premi de 400 euros i plaqueta “Millor aparador 2021”; un segon premi de 200 euros; un tercer premi de 100 euros, i un detall per a tots els participants.

L’activitat és organitzada per l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, amb el suport de Montbui Comerç, la Unió d’Establiments de Montbui (UEM) i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 09.12.2021 | 10:44