Fins al 27 de maig, convocatòria d’ajuts municipals per fomentar el lleure estiuenc

Divendres, 20 de de maig de 2022 a les 09:24

Entre el 18 i el 27 de maig està obert el termini de lliurament de sol·licituds per a la convocatòria d’ajuts municipals a les activitats de lleure estiuenc. L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui destina una partida del pressupost municipal de 5.000 euros per ajudar a les famílies a poder afrontar les despeses de les activitats de lleure estiuenc.

La sol·licitud es pot presentar telemàticament o presencialment a l'Ajuntament (Carretera de Valls, 57). 

L’objectiu d’aquesta línia d’ajuts promoguda pel consistori és, segons explica la regidora d’Educació, Coral Vázquez, "donar suport a les necessitats econòmiques que tenen moltes famílies, perquè els infants puguin realitzar les corresponents activitats d’estiu en l’àmbit del lleure".

Per poder accedir a aquests ajuts, cal estar empadronat al municipi de Santa Margarida de Montbui; s’ha de sol·licitar l’ajut per a activitats d’estiu que es facin al municipi i que siguin de lleure (també “casals”). Cal que siguin famílies amb infants d'edat compresa entre els 3 i els 16 anys. També podran accedir als ajuts les famílies montbuienques amb infants que tenen necessitats educatives especials, encara que l’activitat de lleure no es realitzi al municipi. Un altre requisit és no superar un barem econòmic de renda per càpita mensual i tampoc es pot ser titular en règim de propietat o copropietat de més d’un habitatge. Així mateix, no es pot percebre cap altre ajut provinent d’altres administracions públiques que cobreixin totalment el cost de l’activitat o servei.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 12:32