Finalitzades les obres de remodelació entorn del carrer Anselm Clavé

Dijous, 23 de de juny de 2022 a les 10:05

Després de poc més de dos mesos d’obres, ahir al vespre es va obrir a la circulació de vehicles el remodelat entorn del carrer Anselm Clavé, un dels principals punts d’accés al Nucli Antic montbuienc venint des de la Conca d’Òdena.

El nou accés al Nucli Antic ha generat un aparcament amb 33 places, tot just a l’entrada del poble. S’ha creat una plaça d’estacionament per a persones amb discapacitat, una plaça pel servei d’ambulància que dona servei al Centre de Dia. Així mateix, s’ha creat aparcament per a motocicletes i un espai per a la gestió de residus.

Un dels aspectes destacats d’aquesta actuació ha estat la creació d’un nou accés a la carretera C-37, per tal de minimitzar el risc d’accident.

Des de l’Ajuntament montbuienc es va concebre aquesta actuació transformadora per resoldre la problemàtica de places d’aparcament en aquell indret, tradicionalment amb poques places lineals i delimitades de forma irregular.

Durant dimarts al matí els responsables de l’obra van fer el lliurament als equips tècnics municipals i ahir es va procedir a obrir el nou espai per a ús de la ciutadania.

La remodelació i millora de l’entorn del carrer Anselm Clavé ha tingut un cost de gairebé 130.000 euros, finançats en la seva major part amb subvencions de la Diputació de Barcelona. L’empresa que ha fet els treballs és Asetic SL i el projecte i la direcció d’obra han anat a càrrec d’Enginyeria Lliró i Associats S&L.

Darrera actualització: 23.06.2022 | 13:15